vacatures-test

Ontmoet je toekomstige collega’s

Ontmoet Kimberley! Zij werkt als Senior Digital Marketeer binnen het Marketing team.

Ik ondersteun de groei van Het Rughuis en PHI. Dat wil zeggen dat ik met behulp van onze online kanalen ervoor zorg dat zoveel mogelijk personen ​​​​​​​van Intergrin, Het Rughuis en PHI afweten.

Jeroen de Jong – Head of Science

Ik werk als Head of Science bij de Academy en ben o.a. verantwoordelijk voor de wetenschappelijke validering van de behandelmethodiek bij Het Rughuis en PHI.

Jeroen de Jong – Head of Science

Ik ben als Head of Science bij Het Rughuis verantwoordelijk voor o.a. de wetenschappelijke validering en toetsing van de behandelmethodiek.

Marianne werkt op de afdeling Planning en Informatie.

Ik maak een planning voor de cliënten die bij Het Rughuis en PHI in behandeling komen. Hierbij zorg ik ervoor dat de agenda’s van zowel cliënt als behandelaar perfect op elkaar aansluiten.

Ontmoet onze recruiters

Mandy van Mulken

Tel: 088 000 1600
Email: mandy.vanmulken@intergrin.nl

Als Corporate Recruiter ben ik verantwoordelijk voor recruitment van Intergrin. Sinds kort is er een afsplitsing en mag ik me bezighouden met de invulling van diverse hoofdkantoorfuncties evenals alle functies binnen Het Rughuis. 

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk. Dat klinkt heel cliché, maar daarom niet minder waar! Onze organisatie is heel hard gegroeid en daardoor heb ik de mooie kans gekregen om in 2017 recruitment op de kaart te zetten. Doordat ik een breed takenpakket heb, krijg ik veel mee van onze dynamische, innovatieve organisatie. Deze ervaring zet ik dan ook al te graag in bij het werven van nieuwe collega’s.

Hoe ik mijn week het liefste afsluit? Met de wetenschap dat ik talenten heb kunnen koppelen aan hun ultieme baan. Hoe mooi is dat!

Jan de Lange

Tel+31 6 40 70 04 36 
Email: jan.delange@intergrin.nl

Als corporate recruiter focus ik mij op het werven van gemotiveerde regiebehandelaars voor zowel PHI als Het Rughuis.  

Vanuit mijn marketing achtergrond neem ik de behoefte van de kandidaat als uitgangspunt om te komen tot een goede match voor een langdurige en vruchtbare samenwerking. 

Binnen het team recruitment werken we intensief samen en proberen we in de huidige krappe arbeidsmarkt gedreven kandidaten voor onze groeiende organisaties PHI en Het Rughuis te vinden en te enthousiasmeren.  

Zo bouwen we structureel aan netwerken met onze doelgroepen, van waaruit we ze voorzien van zinvolle informatie. Binnen deze doelgroepen wordt onze holistische werkwijze als uiterst positief ervaren; kandidaten zien het werken in multidisciplinaire teams veelal als een mooie en logische uitdaging.  

Uiteindelijk blijkt, naast passende arbeidsvoorwaarden, multidisciplinair teamwork en de psychosomatische behandelmethode, vooral ook de sfeer op de vestiging voor de kandidaten een grote rol te spelen. 

We streven er dan ook naar om kandidaten optimaal aan de sfeer te laten proeven door ze een dagdeel mee te laten draaien met een multidisciplinair overleg (MDO) op de betreffende vestiging. 

Dit alles met als doel te komen tot een langdurige en prettige samenwerking. 

Geen vacature missen?

Maak een account aan en blijf op de hoogte van al onze vacatures die voldoen aan jouw criteria.

Intergrin is een holding voor zeer gespecialiseerde tweedelijns-zorgformules

die de beste behandelingen wil realiseren voor groepen patiënten met complexe, maar veelvoorkomende aandoeningen.

Om dit te bereiken staan wetenschappelijke onderbouwing en continue innovatie aan de wieg van onze formules.

© Intergrin Intervention Group bv – ProclaimerPrivacy statement