Vacature Psycholoog Cognitieve Gedragstherapie

Vacature 

Psycholoog Cognitieve Gedragstherapie

Hoofddorp, Noord-Holland

Voor onze locatie in Hoofddorp zoeken we een gedreven Psycholoog Cognitieve Gedragstherapie.

In januari 2023 openden in Hoofddorp de deuren van onze zesde vestiging van Het Rughuis. In april volgde onze zusterorganisatie PHI op dezelfde vloer! Voor jou een unieke kans, want het is de eerste locatie in het land waar je zowel met de cliënten van PHI als Het Rughuis werkt.

Wat wij doen?

Onze behandelformules Het Rughuis en PHI, beiden ambulante SGGZ-instellingen, kennen een innovatief en effectief gedragswetenschappelijk behandelprogramma. Als behandelaar bied je onze cliënten perspectief op een duurzame verbetering van de kwaliteit van leven door te kijken naar alle aspecten die een rol spelen bij en van invloed zijn op hun klachten.

 • Het Rughuis behandelt mensen die lijden aan complexe, langdurige pijnklachten.
 • Premium Healthcare Interventions (PHI) focust op de behandeling van cliënten met stemmingsstoornissen, angststoornissen en somatoforme stoornissen.

Onze herstelgerichte aanpak steunt volledig op de gedragstherapeutische principes. Als onderdeel van het interdisciplinaire behandelteam focus je op de wisselwerking tussen lichaam en geest, leefstijl, duurzaam herstel en functioneren in de samenleving. Met jouw cliënt werk je samen aan behandeldoelen die zijn afgestemd op de ernst van de problematiek,
mentale en sociale vaardigheden, omgevingsfactoren, wensen en behoeften.

Na afronding van het behandeltraject is er, tijdens ons 1-jarige duurzaamheidscontrole programma, aandacht voor het verduurzamen van de behaalde doelen.

Wat vragen wij van jou?

  Een afgeronde MSc. in de psychologie, zoals Klinische Psychologie, Neuropsychologie, Medische Psychologie, Gezondheidszorgpsychologie of Mental Health

  Enkele jaren behandelervaring op CGT vlak

  Affiniteit met het bevorderen van gezondheidsgedrag

  Een flexibele en leergierige houding

  Aanpassingsvermogen, je start bij een nieuwe locatie die pas enkele maanden geopend is

  Een beschikbaarheid van 27, 32 of 36 uur

  Je voldoet aan de ZPM normen

  Wat bieden wij?

  Wij bieden jou de kans om voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de Nederlandse GGZ en onderdeel uit te maken van een vooruitstrevende, dynamische organisatie. Naast een uitdagend opleidingsaanbod, bieden wij ook werkbegeleiding en intervisie zodat jij alle ruimte en middelen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen tot de psycholoog van de toekomst.

  Verder bieden wij een passend salaris en zijn wij aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden we een jaarcontract en uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

  Is jouw interesse gewekt?
  Solliciteer direct.

  Upload je CV in .pdf, .doc of .docx format
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  Volledige naam
  Optioneel: om je een bevestiging te sturen
  Optioneel: om je een bevestiging te sturen
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  © Intergrin Intervention Group bv – ProclaimerPrivacy statement