Internationalisatie

Your license
to operate

Internationalisatie

Onze formules verder brengen

Onze formules hebben hun bestaansrecht in alle opzichten bewezen. In resultaten voor onze patiënten, maar ook financieel zijn ze succesvol geoperationaliseerd in diverse focus-klinieken. En omdat onze formules nu ook volledig verankerd zijn in uitgewerkte en zeer gedetailleerde beschrijvingen en instructies, ligt groei in de rede, ook buiten Nederland.

Internationaal groeien we door de implementatie van de formules Het Rughuis en PHI via licenties te realiseren. Deze licenties omvatten alle aspecten van de operatie, maar ook de noodzakelijke infrastructuur. Daarnaast is er ondersteunende consultancy ten behoeve van licentienemers beschikbaar, waardoor de licentiehouder letterlijk alles op orde heeft en in staat is om de behandelingen uit te voeren op het gedefinieerde niveau.

Licenties

De kern van de licentieovereenkomst is het ontwerp van de behandeling. Voor beide formules is een uitgebreid behandelingsontwerp beschikbaar. Dit ontwerp definieert en beschrijft alle behandelingen, de volgorde, de inhoud, welke discipline moet worden gevolgd, de duur van de sessies, de systematiek om te testen, het stellen van doelen, de feedback, de evaluaties, enz.

Alles wat nodig is om de interdisciplinaire behandelingen uit te voeren is gedocumenteerd en maakt ook deel uit van de overeenkomst. Bovendien is alle inhoud gedigitaliseerd, waardoor de uitvoering van de behandeling op een elegante manier kan worden gecombineerd met online e-health sessies. Het unieke van het behandelontwerp ligt in de mix (de Intergrin-cocktail) die wordt gedefinieerd door methoden uit verschillende disciplines te gebruiken en deze te combineren tot één geïntegreerde mindbody-techniek.

Consultancy

Onze business consultants assisteren in het opzetten van de formules, van financiën tot personele bezetting en uiteindelijke resultaten. Daarnaast adviseren we ook wetenschappelijk. Intergrin’s XPL Head of Science zal elke licentiehouder ondersteunen bij het opzetten van een onderzoeksprogramma. Dit advies en het opzetten van wetenschappelijk onderzoek zal een geïntegreerd onderdeel van de licentie zijn, net als het e-health HLS-nazorgprogramma, waarmee de bereikte resultaten bij patiënten worden geconsolideerd.

© Intergrin Intervention Group bv – ProclaimerPrivacy statement